Szolgáltatásaink

Nemzetközi árufuvarozás, szállítmányozás, alvállalkoztatás

Társaságunk fő profilja a nemzetközi közúti áruszállítás, a szállítmányozás, az alvállalkoztatás (furgontól a kamionig) és a kapcsolódó logisztikai szolgáltatások. Szállítási útvonalaink főként az Európai Unió országaira terjednek ki.

Vállaljuk: rész,- illetve komplett rakományok, normál kereskedelmi illetve veszélyes (ADR) áruk, palettás áruk szállítását is.

Nemzetközi

Árufuvarozás

Társaságunk fő profilja a nemzetközi közúti áruszállítás, a szállítmányozás, az alvállalkoztatás és a kapcsolódó logisztikai szolgáltatások. Szállítási útvonalaink főként az Európai Unió országaira terjednek ki.

Belföldi

Árufuvarozás

Társaságunk belföldön Budapest és környékéről észak-keleti irányba vállal FTL fuvarokat.

ADR

Veszélyes áru fuvarozás

Nagy hangsúlyt fektetünk járműparkunk technikai felszereltségére, illetve sofőrjeink folyamatos képzésére, társaságunk rendelkezik az összes szükséges hatósági engedéllyel. Számos európai országban végzünk veszélyes áru fuvarozását.

Munkatársat keresünk

Állásajánlat

Flottánkba C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező nemzetközi gépkocsivezetőket keresünk. Jelentkezni a 06-20/286-44-95 telefonon, illetve fényképes önéletrajz beküldésével lehet, az allas@ronixtrans.hu címen, vagy az alábbi kérdőív kitöltésével lehet.